fbpx

My Cart

 x 

Cart empty

Privacy

Privacy

Политика за поверителност за онлайн магазин Elly’s taste по GDPR
Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Обща информация
От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
Елис Сюприйм Тейст ЕООДотговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни
Наименование:Елис Сюприйм Тейст ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ : 204619482
Седалище и адрес на управление:гр. София 1415, р-н Витоша, ж.к. Драгалевци, ул. Здравец №2
E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Телефон:

Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни

1. Елис Сюприйм Тейст ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за да изпрати поръчаните от Вас продукти, като изрично получава Вашето съгласие.

2. Елис Сюприйм Тейст ЕООД спазва следните принципи:

  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.
  • ограничение на целите на обработване.

3. Видове данни, които Елис Сюприйм Тейст ЕООД събира:

- Данни за профила Ви в онлайн магазин „Ellystaste.com“, който се създава за Вас след встъпване в неформален договор с Администратора, приемайки Общите условия за използване на уебсайт и онлайн магазин:

  • Лично и фамилно име;
  • Електронна поща;
  • Телефон за контакт;
  • Адрес;
  • Фирмени данни, изискуеми за фактура при регистрация на юридическо лице като получател на услугата;
  • Потребителско име и парола на профила на потребителя;

- Данни за онлайн поръчка през онлайн магазина „Ellystaste.com“, направена от Вас, сключвайки неформален договор от разстояние с Администратора при приложение на Общите условия:

Цел за която се събират данните: изпращане на оферта по предлаганите от нас услуги

1. Елис Сюприйм Тейст ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

2. Срок на съхранение на личните Ви данни;

Елис Сюприйм Тейст ЕООД съхранява Вашите лични данни до изтриване на потребителския профил по желание на клиента.

3. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни;

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от Елис Сюприйм Тейст ЕООДза конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Право на достъп

Вие имате право да изискате и получите от Елис Сюприйм Тейст ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Право на коригиране или попълване

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до Елис Сюприйм Тейст ЕООД.

Право на изтриване

Вие имате правото да поискате от Елис Сюприйм Тейст ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а Елис Сюприйм Тейст ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.

Право на ограничаване

Вие имате право да изискате от Елис Сюприйм Тейст ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.

Право на преносимост

Вие можете да поискате от Елис Сюприйм Тейст ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Елис Сюприйм Тейст ЕООД.